Limp Bizkit и Lil Wayne издават обща песен

  • 02 март 2012 16:11

  • 1401
  • 0
Limp Bizkit и Lil Wayne издават обща песен
©

Limp Bizkit и Lil Wayne ще издадат съвместния си сингъл "Ready To Go” следващата седмица, съобщава NME. Миналата седмица стана ясно, че Limp Bizkit са подписали договор с лейбъла на Wayne Cash Money и очевидно работата им вече дава резултати.

Това е първото парче, плод на общите им усилия. То е записано миналата седмица в Маями, разкри Bryan 'Birdman' Williams, основател на звукозаписната компания, пише inews.bg.

"Това е чудесен начин да покажем на света, че Limp Bizkit са част от нас. Парчето е рок, по-скоро хип-хоп рок", коментира Williams пред Billboard.

По думите му, когато групата се върне от австралийското си турне, ще започне работа по първия си албум под шапката на Cash Money.

От компанията се надяват да пуснат албума още тази година, но за момента могат да зарадват слушателите единствено с новия сингъл.

Williams не пропусна възможността да похвали Fred Durst и колегите му за усърдната работа и дори ги наречи "най-трудолюбивите в бизнеса".

Въпреки че Cash Money е хип-хоп лейбъл, собствениците му заявяват, че са готови да приветстват и музиканти, записващи в съсвем различни стилове. По този начин компанията ще има "различен поглед" над случващото се в музиката. Ето защо има амбициите да разшири обхвата си.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1401 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини