"Бекстрийт бойс" оглави класацията на "Билборд" за албуми (видео)

Групата "Бекстрийт бойс" оглави престижната седмична класация Топ 200 на "Билборд" за албуми за първи път от близо 20 години, съобщи сайтът на изданието.

По данни на Нилсен Мюзик от новия студиен албум "DNA" на "Бекстрийт бойс" за периода на отчитане са продадени 234 000 единици. Групата за трети път в кариерата си оглавява чарта, но трябваше да изчака близо 20 години, за да се позиционира на върха. Бекстрийт бойс" за последен път "бяха начело в класацията през 2000 г. с тавата "Black & Blue".

Освен трети албум под номер едно, "DNA" е десетият проект на "Бекстрийт бойс", намерил място в Топ 10.

Първенецът от миналата седмица - рапърът Фючър, който оглави за шести път в кариерата си албумната класация на "Билборд", е отстъпил на втора позиция с 56 000 продадени единици от тавата му "WIZRD".

Третото място в чарта остава непроменено спрямо предходната седмица и се заема от рапъра Ей Буги Уит Да Худи с 47 000 продадени единици от албума му "Hoodie SZN".

Челната петица в класацията Топ 200 на "Билборд" се допълва от саундтрака към филма "Роди се звезда" с Лейди Гага и Брадли Купър (40 000 продадени единици) и група "Уийзър" с компилацията от кавъри "Weezer (Teal Album)" (39 000 продадени единици).

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Музика

още

Анкета

Слушате ли подкасти?

Слушате ли подкасти?

Избрано от Интернет