BOND отново в България

  • 20 февруари 2012 12:39

  • 1564
  • 0
BOND отново в България
©

Най-продаваният струнен квартет в света BOND идва у нас. В Зала 1 на НДК момичетата ще направят шоуто си на 25 април. Групата е в България по покана на Продуцентска компания АРТ БГ.

 Четирите момичета от BOND ще представят последния си албум „Play” от 2011 г. Билетите за шоуто са в продажба от днес. Те са на цени от 30 до 60 лв. и могат да се закупят от Билетен център НДК и в мрежата на Eventim, както и неговите партньори, между които вериги магазини Германос, Пикадили, Офис 1, бензиностанции OMV и др.

Гостуването на момичетата у нас е част от европейското им турне, с което четирите изкусителни дами ще представят най-новия си албум „Play”, издаден през 2011 г. Това е четвъртият студиен албум на формацията и по думите на самите BOND в него се усеща значително източноевропейско влияние. Както и в останалите издания на красивите музикантки класическото кросоувър звучене е в основата на 13-те композиции от „Play”, където класика и поп се срещат очи в очи.

Верни на стила си, BOND са твърди в намерението да очароват българска публика с много сексапил, качествен звук и шоу изненади.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1564 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини