Графа празнува юбилей на сцената на One Love Tour

  • 23 юли 2018 10:44

  • 3378
  • 1
Графа празнува юбилей на сцената на One Love Tour
©

Хиляди българи и македонци изпяха „честит рожден ден“ на Графа, по време на изпълнението му, на One Love Tour в гр. Банско. Именно, сцената на българо – македонското турне се оказа избора му, да отбележи празника си. Трогнат от вниманието и любовта на публиката, Графа сподели, че за един артист да пее пред толкова много хора и да получи такова отношение е най-големия подарък, а препълненият площад изригна в неудържими аплодисменти. Трогателният момент завърши с традиционното духане на свещичка, върху символична мини торта, поднесена му от артиста Ники Станоев .

Фестивалът One Love Tour стартира от сутринта с театрална постановка на Държавен куклен театър Сливен.“ Алеята на занаятите“ пренесе посетителите в спомени от детството и събуди интереса на малките, да се опитат да измайсторят по нещо.

Next Time, КрискоКрискоКристиан Талев, по-известен като Криско, е български певец-изпълнител, музикален продуцент и автор, Слаткаристика и Графа се качиха на сцената, по време на вечерния концерт от българо-македоския фестивал и за втора поредна година, площадът в гр. Банско се препълни от желаещи да чуят и видят изпълненията им.

Ако не сте успели да усетите и изпитате емоцията One Love Tour, заповядайте на 28 юли в Морската градина, гр. Варна. Там ще Ви очакват: „ Алея на занаятите“, „Игри от Фермата“ и забавления за всички поколения. Вечерният концерт ще е с участието на: Деси Добрева, Next Time, Павел и Венци Венц, Слаткаристика и Графа. Целодневният фестивал е със свободен вход.

One Love Tour, защото любовта винаги побеждава!

Последвайте канала на

Novini.bg
3378 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
pojelaniazarojdenden

2018.07.24 | 12:47

1
Честит рожден ден! С пожелания за здраве и късмет и много много успехи

Добави коментар

Водещи новини