Пол Маккартни ще пее за Кралицата

  • 07 февруари 2012 11:22

  • 922
  • 0
Пол Маккартни ще пее за Кралицата
©

Сър Пол Маккартни се е съгласил да участва в концерта по повод диамантения юбилей на кралица Елизабет Втора, която тази година чества 60 години от възкачването си на трона, съобщи Female First.

Бившият член на Beatles не се е дал без битка – цели 12 месеца са трябвали на организатора на концерта Гари Барлоу от Take That, за да го убеди да се присъедини.

69-годишният Маккартни, който издаде новия си албум "Kisses On The Bottom" вчера, 6 февруари, ще се качи на сцената за юнския концерт, заедно с други британски икони като 71-годишния Том Джоунс и 75-годишната Шърли Беси, както и Jessie J, момчешката банда JLS и Ед Шийрън.

В крайна сметка Гари е успял да навие Пол с ласкателства, посочва източник пред в. Sun, като го е уверил, че е единственият човек за тази работа.

Междувременно, Пол, който се ожени за бизнесдамата Нанси Шевъл миналата година, признава, че първоначално е срещнал отпор от звукозаписната си компания заради закачливото заглавие на последния си албум, но в крайна сметка е надделял.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
922 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини