Рени: Не съм нападала Галена

02 юни 2011 21:30

Рени: Не съм нападала Галена
© интернет
4925 0

Припомняме, че в свое интервю изпълнителката на хита „Тихо ми пази“ каза, че е огорчена от нападките на ветеранката по неин адрес.

Според Рени в случая става дума за недоразумение и ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и е коментирала старо нейно интервю, което „жълт“ вестник преписал, и в което добавил на няколко места в отговорите й неизказани от нея имена на колеги.

„Моите почитатели знаят, че съм добронамерен и открит човек. Никога не бих си позволила да нападам мои колеги в интервюта. Досега не съм влизала в скандали, имащи за цел PR и реклама. В момента нямам нов продукт – клип или албум, за да „продавам“ с подобни новини продукцията си“, казва Рени, добавяйки, че е успяла в кариерата си певица и щастлива жена, която няма какво да дели с никого.

"Радвам се за успехите на младите певици – Елена Паришева и Галена", отбелязва Рени и уточнява, че правила опити да звънне на обидената си колежка, за да изяснят ситуацията, но тя не й вдигнала.

4925 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини