Незрящата Вики от Мюзик айдъл се омъжи

  • 14 януари 2012 19:00

  • 2291
  • 0
Незрящата Вики от Мюзик айдъл се омъжи
© Интернет

Незрящата Виктория от Мюзик айдъл е щастливо омъжена и заредена с енергия за нови песни.

Никой, по никакъв повод обаче няма да види снимка на голямата й любов Адриан. Момичето е суеверно и се плаши от уроки. Двамата с Адриан, който е китарист, като тийнейджъри са свирели в една група. Сега това е само хоби на мъжа й, но тя не се отказва от идеята двамата да направят съвместна песен.

Другата им голяма мечта е да си направят бебе, признава сияещата от щастие певица. Има още какво да желае – да има куче водач. За съжаление това е невъзможно, защото тя има алергия. За проблема със зрението си тя знае, че има още един шанс да прогледне. Научила е, че сега се слагат чипове, с които човек вижда черно- бяло. Манипулацията се прави в три държави. Момичето чака това да се развие в цветно виждане и тогава да се подложи на операцията.

Но и сега светът й е прекрасен, щастлив и спокоен, изпълнен с любов. Щастливата младоженка е била с прекрасна бяла рокля на своята сватба, косата й се е спускала на вълни по раменете. Присъствалите на церемонията най-близки приятели на двойката, я намирали за наистина прекрасна булка.

Последвайте канала на

2291 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини