Белослава: Човек трябва да грее качествено

  • 11 декември 2011 11:28

  • 2534
  • 3
Белослава: Човек трябва да грее качествено
©

Белослава, която няма защо да се притеснява от своите 37 щастливи години, е щастливо омъжена за художника Евгени Йонов.

Двамата имат дъщеря Божидара, която тази есен постъпи в Художествената гимназия, по стъпките на татко си и неговия баща, художника Божидар Йонов.

Самата Белослава е на крачка от статива, с нейната диплома за арт и рекламен фотограф от Щатите. Страхотната певица освен глас има и точно око, и прецизна ръка. Умее да пише, да композира и да снима според най-актуалните стандарти. Божидара носи и дарбите на баба си Анета Сотирова. Звездата от Малък градски театър „Зад канала“ също е на „ти“ с повечето музи.

Тези, които я познават, знаят – общуването с Белослава никога не е просто разговор. Светът в нея и около нея е нажежен от емоции, а формата, в която се изливат те – ефирност, нежно докосване, красота. Като песните й, чиито текстове пише сама, защото е убедена, че в тях трябва всичко да е много лично, пишат от kliuki.bg.


Не обича да я наричат „бялата негърка“ – смята, че гласът й не е като на чернокожите. Разбират ли хората посланията на музиката й? „Естествено!“ – отвръща. „Тези, които искам да ги разберат, определено ги разбират, а аз не искам това да се случва с всички. Това даже ще ме обиди. Странно ще ми е да огрея навсякъде. Човек трябва да грее качествено“ – смята Белослава.


 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2534 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.12.11 | 18:43

2
И това ни интересува защото... ????

2011.12.11 | 18:44

3
А не ви интересува, защото...?

2011.12.11 | 18:43

1
А ти коментираш, защото ... ????

Добави коментар

Водещи новини