Цеца Величкович е пред фалит

  • 25 ноември 2011 13:39

  • 4891
  • 2
Цеца Величкович е пред фалит
© Интернет

Скандаланата сръбска фолкзвезда Цеца Величкович е пред финансов колапс.

Звездата по всяка вероятност няма да има достатъчно средства за изплащане на втората вноска от наказанието й за незаконната продажба на 10 футболисти от отбора Обилич, включително и двама в България.

38-годишната вдовица на военнопрестъпника Желко Ражнятович, по-известен като Аркан, е укрила цялото наследство. Аркан остави девет деца, две от тях –-най-малките са от Цеца Величкович. Най-възрастният син Михайло Ражнатович неотдавна призна, че „децата на Аркан нямат никакво представа техният баща с какво имущество е разполагал“. „Ние не знаем какво ни се полага, а това нещо трябва да стане съгласно законите на страната“, каза още Ражнатович.

Преди да бъде убит Аркан прехвърли къщата си Белград на Цеца Величкович. Аркан притежаваше още и футболният отбор Обилич, два апартамента в Атина, както и две сладкарници и една фурна, пишат от в-к "Всеки ден".

Вчера Цеца Величкович излезе за първи път от пет месеца от луксозната си вила в елитния белградски квартал Дедине. Тя се яви в съда по делото за физическо нападение и обидни думи към бившия директор в Обилич Алексанъдр Оларевич. Величкович изтърпява една годишна присъда „домашен арест“ и се движи непрекъснато с електронна гривна на краката си.

 

Последвайте канала на

4891 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
lilia stoianova

2013.06.27 | 20:05

2
CECA SI E CECA UNIKALNA I S VISOKO VDIGNATA GLAVA MNOGO IA UVAJAVAM.
anonimen

2013.06.25 | 16:18

1
na6te dase y4at ot srpskite vlasti,itogava mojebi 6te izlezem ot fal6ivata kriza.vi6te zakakvo prestaplenie stava vapros, tova zna4i vsi4ki ot 92god nasam ypravlqva6ti dasa v za....

Добави коментар

Водещи новини