Преслава към Галена: Всеки трябва да си носи славата

  • 23 ноември 2011 15:01

  • 4229
  • 0
Преслава към Галена: Всеки трябва да си носи славата
© Интернет

Часове преди старта на концерта по случай кръглата 10-та годишнина на ТВ "Планета", Преслава е настоявала Галена да закриe фолк спектакъла.

След като неотдавна злите езици коментираха, че двете приятелки са се сдърпали за това коя да изпее финалната песен, самата ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и отрече да е съществувал какъвто и да било конфликт помежду им по въпроса, пише bliasak.bg.

Нещо повече, тя даже не искала да закрие концерта, но Преслава я подкрепила и дори настояла да го направи.

„Тя ми каза: „Трябва да си закриеш концерта, защото всеки трябва да си носи славата“, цитира ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и приятелката си и уточни, че между двете всичко е наред.

Преди дни ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и направи промоция на новия си видео албум „Аз ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и“, в който Преслава е единствената й колежка, която участва с коментар за нея и проекта.

Изпълнителката на „Пази се от приятелки“ обаче не присъства на промоцията заради ангажимент.

„Преслава имаше огромно желание да дойде на промоцията, но в същото време беше на участие. Изпрати ми целувки по няколко човека, писа ми, че ме обича. Беше с мен мислено“, сподели ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и.


Последвайте канала на

4229 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини