Брайън Мей изстреля НДК в Космоса (снимки+видео)

  • 17 март 2016 14:18

  • 1952
  • 1
Брайън Мей изстреля НДК в Космоса (снимки+видео)
© Булфото

Легендарният Брайън Мей от незабравимите "Куин" буквално изстреля феновете си в Космоса с концерта в зала 1 на НДК.

Цялата публика посрещна на крака идола си, а Брайън Мей и Кери Елис многократно показаха по време на шоуто, че не им е безразлично, че са в България. И усърдно се опитваха да говорят на български, но не с традиционното "Добър вечер, София", а с определени фрази в песните, изпети на чист български език, пише "Новинар".

Запалени свещи и трепкащи звезди на сцената подготвиха публиката за незабравимо романтично изживяване с хитовете на "Канзас", ранните "Бийтълс", Eлвис Пресли, Барбра Стрейзанд, но залата избухна очаквано от вечните хитове на "Куин".

Somebody to Love само загатна за какво са дошли феновете, а изпълнението на Love of my life от цялата зала доказа за пореден път, че българската публика винаги ще носи "Куин" и Фреди Меркюри в сърцата си.

We Will Rock You, Who Wants to Live Forever и финалната Crazy Little Thing Called Love бяха просто едно намигване с посланието, че шоуто на 23 юни на стадион "Георги Аспарухов" в София е гарантирано не само от страна на "Куин", но и от феновете, които отсега потриват ръце за лятното изригване.

Последвайте канала на

Novini.bg
1952 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
дааа

2016.03.17 | 18:34

1
ВЕЛИКАНИ!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини