Плевенската филхармония представя втори съвместен проект с Левон Манукян

  • 28 януари 2016 10:48

  • 1144
  • 0
Плевенската филхармония представя втори съвместен проект с Левон Манукян
© Булфото Архив

Плевенската филхармония утре ще представи втори съвместен проект с диригента и режисьор Левон Манукян, съобщиха от музикалния институт.

В него са ангажирани актьорите Соня Ковчезлиева и Стефан Рядков, петима млади музиканти от Националното училище по изкуствата "Панайот Пипков", оперната певица Боряна Бешева и музикалния аранжор Георги Милтиядов.

Концертът-спектакъл "Нещо на сериозно, нещо на шега и изобщо като нищо на света" се реализира по идея и сценарий на Юлия Манукян, а желанието на създателите му е зрителите да се забавляват, изненадани приятно от нещата, които се случват на сцената с участието на кавалджията Калоян Георгиев от класа по кавал на Валентин Недялков, на певиците Инна Йотова, Маринна Костова и Александра Петрова от класа по народно пеене на Елка Недялкова. Реални и виртуални неща, сериозни и развлекателни ще предложат утре вечер Плевенската филхармония и диригента Левон Манукян от 19.00 ч. в читалище "Съгласие 1869", пише БТА.

Първият им съвместен проект - "Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска" - печели много почитатели. Няма билети и за третата му среща с публиката, а и в други български градове се надяват да го видят. Той е номиниран в националната радиокласация "Музикант на годината" от слушателите на класическа музика.

Последвайте канала на

1144 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини