Алисия с главна роля в новия клип на Ванеса

  • 12 януари 2016 14:16

  • 4108
  • 0
Алисия с главна роля в новия клип на Ванеса
©

Днес в ефира на Фен ТВ Ванеса представи най-новия си сингъл, озаглавен „Говори бившата“. Ванеса покани за главна героиня в клипа си своята колежка и менторка АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. Топ изпълнителката на Ара мюзик прие да изиграе много драматична и в днешно време доста позната на повечето жени история.

Главната мъжка роля е поверена на Павел Цонев, известен спортен състезател във “V1 Challenge”, топ мениджър на столични дискотеки и близък приятел на Ванеса и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия. Ролята на любовницата перфектно се изигра от финалистката за титлата Playmate 2016 Анджелина Атанасова.

Във видеоклипa към „Говори бившата“ Ванеса разказва историята за любовен триъгълник и бича на нашето общесто – изневерите.

„Решението да превъзмогнеш предателството и да продължиш напред е трудно, но всяка уважаваща себе си силна жена, трябва да го прави. Разочарованието от лъжата и измяната не се преглъща и нито една жена не заслужава унижението да бъде приемана като даденост.“, апелира чрез новата си песен Ванеса.

Освен главна героиня в клипа, АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия се погрижи и за стайлинга на „малката“ Ванеса. Песента е с модерно поп-фолк звучене.

Посланието на песента е: „Вярвайте в любовта и не прощавайте предателства. Бъдете верни на себе си жени, а не верни на неверни мъже.“, споделя Ванеса.



 

Последвайте канала на

Novini.bg
4108 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини