Алисия и Ники: Любовта ни не е сделка

  • 13 октомври 2011 14:53

  • 2445
  • 0
Алисия и Ники: Любовта ни не е сделка
© Интернет

Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия най-после официално признаха, че са заедно.

В ексклузивно интервю за списание Story футболният ни национал и фолк певицата разкриват любопитни подробности за личния си живот и категорично отричат, че са се събрали с цел отмъщение на бившите си половинки - Николета Лозанова и Валери Божинов.

Двамата разкриха, че в момента не мислят за брак и деца, а се наслаждават на всеки миг, който прекарват заедно. Ники споделя, че двамата се допълват: „АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия е добрата, аз – лошият“. Влюбените споделят, че любовта им е пламнала постепенно. "Той се появи в най-подходящия момент в моя живот", откровена е АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия.

Тя е на мнение, че е открила любящ и грижовен мъж в лицето на Николай, а в миналото са били „зле разпределени“ с тогавашните си партньори. Специално пред списанието влюбените признават, че любимото им занимание е да се „ловкат“.

Последвайте канала на

2445 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини