Риана отново гола в нета

  • 07 октомври 2011 07:29

  • 3608
  • 0
Риана отново гола в нета
© Интернет

Интернет пространството периодично бива взривявано от пакостите на звездите.

Сигурно е, че почти всеки от Меката на славата се е снимал сам с телефона си по секси бельо или без, но малцина са късметлиите с изтекли кадри в нета. А още по-малцина се тези, които си правят успешен пиар с кадрите като Парис Хилтън. Богатата наследничка обаче е едва на 10-а позиция в класацията на Lifestyle.bg.

Преди Хилтън е дори арендби певецът Крис Браун, който бе прецакан от бивша приятелка в Туитър, а последен е Кание Уест, чиито мъжки достойнства едва се виждат.

Риана, друга бивша на Браун и с една позиция по-напред, също подлуди нета на няколко пъти. Най-култовата й сесия е от 2009-а - там се виждат пиърсингите на гърдите й.

На първо място е Скарлет Йохансон, последното попълнение в списъка. Още с изтичането си в мрежата фотосите блокираха американски сайтове. А с хакерската атака се зае и ФБР. Ашли Грийн, сексапилна 24-годишната вампирка от поредицата "Здрач", стана по-популярна с голите си фотоси и заслужава второ място.

Третата, Рене Олстед, известна от сериала "Тайният живот на една тийнейджърка", се разписва с 30 провокативни пози. Блейк Лайвли, ексгаджето на Леонардо ди Каприо, е четвърта. Следват я Джесика Алба, в чиито фотоси участва и съпругът й. Следват ги Хейли Уилямс и любимката на тийнейджърите Майли Сайръс.

Последвайте канала на

3608 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини