Издават втори посмъртен албум на Майкъл Джексън

  • 04 октомври 2011 14:11

  • 2394
  • 0
Издават втори посмъртен албум на Майкъл Джексън
©

През ноември на пазара ще излезе посмъртният албум на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, "Immortal". Ще включва нови материали и преработени версии на някои от най-големите му хитове, съобщи Epic Records, цитиран от Reuters.

Въпреки че миналата година излезе първият посмъртен албум "Michael", който включва неиздадени песни, се оказа, че има цяло състояние от неиздадени парчета, като не е ясно за колко албума ще стигне то. Кевин Антюнс се е заел с преработката на оригиналните записи на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на.

В "Immortal", който излиза на пазара на 21 ноември като единичен диск с 15 песни или като двоен с 22, са включени алтернативна версия на хита "ABC" на "Jackson 5", някои от най-добрите сингли на певеца, оглавявали чартовете, миксове, както и хор, записан за песента "They Don't Care About Us".

Песента "Immortal" стана и саундтрак към нов спектакъл на "Сирк дю Солей", посветен на музиката и живота на Краля на попа, "The Immortal World Tour", чиято премиера се състоя в неделя преди началото на 10-месечно турне в Северна Америка.

Междувременно продължава процесът срещу доктора на Джексън, Конрад Мъри, обвинен в непредумишлено убийство. Парамедици потвърдиха, че не са били информирани от него, че певецът е погълнал успокоителното пропофол, което в крайна сметка става причина за смъртта му.

Лекарката, потвърдила смъртта на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на в болницата, заяви пред съда, че животът му не е можело да бъде спасен, както и че, той е бил починал много преди да бъде докаран в болницата.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2394 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини