Владимир първи напусна X - factor

  • 29 септември 2011 12:58

  • 2483
  • 0
Владимир първи напусна X - factor
©

Актьорът Владимир Зомбори е първият финалист, който напусна музикалното риалити X Factor.

23-годишният пловдивчанин и 18-годишната Маргарита Алексиева събраха най-малък зрителски вот и трябваше да се борят за оставане в шоуто, съобщават от bliasak.bg

Маргарита изпя песента на Mary Mary - Shakles (Praise You). Владимир пък реши да спечели симпатиите на журито с парчето на Роби Уилямс Angels, но по време на представянето му възникна техническа грешка със синбека. Затова журито реши да не взема под внимание днешните изпълнения на двамата кандидати за слава и да отсъди въз основа на представянето им до момента.

Мага, Мария Илиева, Поли Генова и Васко Василев бяха единодушни, че Маргарита е пяла много по-добре и именно тя заслужава да продължи напред в X Factor. Дори менторът на Владимир - Васко Василев, беше на мнение, че софиянката се е представила на по-високо ниво от актьора.

Сред публиката в залата беше и Прея от Нигерия, която отпадна след тренировъчните лагери. Гласовитата сладурана изпадаше в луд възсторг при всяко изпълнение тази вечер, а когато Маргарита й посвети песента си, тя буквално пощуря от радост.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2483 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини