Мага е ядосан на Васко Василев

  • 28 септември 2011 19:32

  • 3079
  • 0
Мага е ядосан на Васко Василев
© Интернет

13-те финалиста, които бяха избрани от звездното жури - Мага, Мария Илиева, Васко Василев и Поли Генова, се качиха на сцената снощи като истински звезди и заслужено обраха аплодисментите на публиката.

Още със старта си X Factor роди и първия скандал. Екзотичната Сани Алекса или "малката сестра на Бионсе", както вече е известна, даде повод за клюки по свой адрес. 30-годишната пловдивчанка беше заподозряна в интимна афера с ментора си Мага, след като на пресконференцията преди старта на риалитито те не скриха близките си отношения.

Другото мъжко присъствие в журито - Васко Василев не остана очарован от това. По време на снощния лайф той припомни и на двамата, че правилата на предаването забраняват такъв тип взаимоотношения. За зрителите обаче остана скрита реакцията на Мага след изказването на именития цигулар.

Продуцентът размаха пръст под масата срещу него, като с този жест очевидно му се скара за това, което е казал в ефир. Реакцията му не изглеждаше безпричинна и недвусмислено потвърди слуховете, че нещо става между него и участничката от отбора му.

Сани Алекса може би е вече с привилегии, но всички останали участници, които не са толкова "гъсти" със съдийте, ще трябва да се преборят за зрителския вот още тази вечер. В директна битка във втория лайф концерт ще се изправят двамата, събрали най-малко гласове за себе си след снощните им изпълнения, а журито ще определи кой от тях ще трябва да си тръгне.

И така един от най-добрите подбори на гласове, талант и артистизъм правен някога у нас в подобен род шоу, ще намали състава си и ще лиши някой от певците от възможността да стигне до финала.

Най-спокойни за първите елиминациите могат да са чувствителната Стела и 14-годишният Богомил, които предизвикаха истински фурор в социалните мрежи още с появата си на кастингите. Те все още са най-големите любимци на публиката и съдийте, но след снощният своеобразен "парад на таланти", се откроиха силно и други имена сред останалите участници и отбори.

Под светлините на прожекторите блеснаха уникалните възможности на кандидатката за сбъдване на американската мечта в България - Нора, "красивата бъркотия" от гласове и звуци - Ангел и Моисей, вечно усмихнатия Рафи и негърката преродена в пловдивчанка - Александра (Сани Алекса). Те вдигнаха на крака цялата зала и размътиха прогнозите на четиримата ментори.

Наистина един симпатичен победител в X Factor би била Стела. Но слънцето, което огря неувереното момиче и нейната китара, започна да изгрява и на други хоризонти. Къде ще залезе първо е въпрос на време, късмет, упоритост и много труд от страна на X Factor-ите.

Последвайте канала на

3079 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини