Дует на Фреди Меркюри и Майкъл Джексън влиза в новия албум на Queen

  • 04 август 2014 19:46

  • 2004
  • 0
Дует на Фреди Меркюри и Майкъл Джексън влиза в новия албум на Queen
©

Дует на Фреди Меркюри и Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на влиза в новия албум на Queen.

Уилям Орбит съобщи новината в Туитър, като каза: "Определено работя с Queen. Невероятни песни. Това е всичко, което мога да кажа за сега".

Орбит, който е продуцирал Blur, Мадона и Бритни Спиърс, съобщи през юли 2013 г., че е продуцирал дует между Меркюри и Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на. Сега стана ясно, че той най-вероятно ще влезе в новия албум на Queen.

Меркюри и Джексън записват три неиздавани песни по време на звукозаписните сесии за класическия албум на Джексън "Thriller" от 1982г. Трите песни са впоследствие повторно записани, но не като Джексън/Меркюри дуети. "Victory" и "State Of Shock" са изпълнени от The Jacksons в техния албум "Victory" от 1984. В "State Of Shock" Мик Джагър пее вокалите на Меркюри. Все още не е ясно коя от трите песни ще влезе в новия албум на Queen.

Китаристът на Queen Брайън Мей потвърди, че през май той и барабанистът Роджър Тейлър са работили върху албума. Вероятно той ще се казва „Queen Forever" и се очаква да излезе преди Коледа. Мей добавя, че вокалите на Mеркюри за албума са записани през 1980г.

Новият албум на Queen е вторият, в който се включват неиздавани вокали на Фреди Меркюри след смъртта му през 1991 година. В "Made In Heaven", издаден през 1995 г., участва басистът Джон Дийкън. Той обаче, напусна групата и няма да вземе участие в новия албум.

През 2008г. Queen издадоха и албума "The Cosmos Rocks", с участието на Пол Роджърс като вокалист. Роджърс напусна през 2009 г. Победителят в American Idol Адам Ламбърт е вокалист на Queen от 2012г.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2004 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини