Йоана Буковска и Кака Лара пеят срещу насилието над деца

  • 28 май 2017 15:41

  • 2237
  • 1
Йоана Буковска и Кака Лара пеят срещу насилието над деца
©

Благородна кауза събра актрисите Ралица Бежан, Йоана Буковска, Мариана Йотова, Лара Златарева, по-известна като Кака Лара, сестрата на Део - певицата Марина Драгомирецкая, актьора Филип Аврамов и чаровния италианец Лео и ги накара да пропеят заедно.

Всичките те се обединиха в обща кауза - срещу насилието над деца. Премиерата на песента с работно заглавие "Мое мъничко дете" е на 1 юни, съобщават от екипа.

Музиката и аранжиментът са на Алекс Нушев. Текстът е написан от Ралица Бежан - инициатор на проекта, Диана Милушева, Йоана Буковска и Георги Гюров. В песента звучат и гласовете на малките вокалисти от D Stars.

Песента е в довършителен етап, а премиерата й ще бъде на живо в Деня на детето 1 юни. Ще бъде изпълнена на два концерта в центъра на столицата, единият от които на голямата естрада в Борисовата градина.

Предстои заснемане на видеоклип, в който всички участници са се съгласили да заснемат децата си или деца на свои близки.

По данни на Държавната агенция за закрила на детето всяко трето дете в България е жертва на физическо насилие, а всяко осмо - на сексуално посегателство, отбелязват инициаторите, цитирани от БТА.

Последвайте канала на

2237 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
дядо Курешко

2014.12.25 | 20:33

1
кака Лара без грим мяза на клоуна на цирка с грим

Добави коментар

Водещи новини