"X Factor" тръгва ден по-рано от обявеното

  • 08 септември 2011 21:38

  • 2342
  • 3
"X Factor" тръгва ден по-рано от обявеното
©

Най-дългоочакваното музикално шоу „X Factor” ще зарадва своите нетърпеливи зрители още на 11 септември (неделя), ден по-рано от обявеното.

Поради големия зрителски интерес и хиляди молби на зрители, продуцентите създадоха още един допълнителен епизод. По този начин Нова ТВ ще даде възможност на повече зрители да се насладят на вълнуващия старт в 20:00 ч.

Това твърдят продуцентите. Но дали е цялата истина, или просто не смеят да изправят един обикновен кастинг срещу грандиозните концерти на „Гласът на България”? Така или иначе, всяко шоу трябва да започне „от някъде” и е възможно това да не е „допълнителен” епизод, а „изтеглен” (в лишен от конкуренция ден) епизод.

В специалния епизод, който ще се излъчи в неделя, зрителите ще имат възможността да проследят как мина първият етап от състезанието, в който всички кандидати се явяват за първи път пред звездното жури – Мага, Мария Илиева, Поли Генова и Васко Василев.

От прослушванията в Плевен и София са кадрите, които зрителите ще видят в пилотния епизод. В родния град на Емил Димитров екипът на най-голямото музикално шоу получи една от най-големите изненади, а в столицата – една от интересните и разтърсващи истории.

Неотлъчен помощник на съдиите по време на концертите-прослушвания на живо е и публиката, която подкрепяше своите любимци със специално изработени плакати, бурни аплодисменти и много любов…

Последвайте канала на

2342 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Edna deto ne q znaesh

2012.03.05 | 22:02

3
Аз вече с нетърпение чакам кастингите на 2рия сезон! :)
а3

2012.03.05 | 22:02

2
О, Боже, животът ми се промени! От кога чакам това... Не мога да спра да викам и да се вълнувам.
S klasa

2012.03.05 | 22:02

1
Tova ne e vqrno

Добави коментар

Водещи новини