KISS се превръщат в плюшени играчки

  • 01 септември 2011 09:37

  • 3012
  • 0
KISS се превръщат в плюшени играчки
© Getty Images

Ако сте истински фенове на KISS и притежавате всякакви предмети, свързани с групата – от презервативи до калъфки за възглавница, може би е време да ви зарадваме с една новина.

Компанията Funko пуска плюшени играчки, приличащи на членовете на бандата, съобщава Ultimate Classic Rock.

Естествено, не са пропуснати атрактивните костюми и грим, които са отличителна черта на музикантите, въпреки че играчките са доста миловидни и пухкави в сравнение с оригиналите.

Плюшените подобия на KISS може би са най-сладкото нещо, което някога е излизало от мърчъндайза на групата. Линията се състои от четири кукли, които напомнят на Джийн Симънс, Пол Стенли, Ейс Фрели и Питър Крис.

Куклата на Джийн може да се похвали с изплезен червен език и с емблематичните за музиканта драконови ботуши. Умаленият Пол Стенли пък е с отворена риза, която не прикрива "плюшеното" му окосмяване по гърдите.

Дизайнерите са се постарали достатъчно, за да пресъздадат и зеления котешки поглед на Питър Крис и "космонавта" Ейс Фрели.

Играчките, които ще бъдат пуснати на пазара на 11 септември, са добър начин да покажете групата на децата си, без да ги изплашите до смърт.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3012 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини