Азис с дънките на Божинов

  • 16 август 2011 15:10

  • 1859
  • 2
Азис с дънките на Божинов
© HotNews.bg

Фолк звездата се е намъкнал в дънките на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб за последната си скандална фотосесия.

След като свали цели 31 килограма от себе си, Васко бил особено горд, че задникът му се побира в панталоните на нападателя на Спортинг, известен с аполоновото си тяло.

"Свалил съм 31 килограма. Вече всички могат да видят новото ми тяло в пълния му блясък и няма от какво да ме е срам", хвали се АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв..
Фолк звездата се е намъкнал в дънките на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб за последната си скандална фотосесия. След като свали цели 31 килограма от себе си, Васко бил особено горд, че задникът му се побира в панталоните на нападателя на Спортинг, известен с аполоновото си тяло.

Дънките му дала Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, с която се сдушиха отскоро. "Свалил съм 31 килограма. Вече всички могат да видят новото ми тяло в пълния му блясък и няма от какво да ме е срам", хвали се АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв..

Последвайте канала на

1859 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
gg

2016.07.04 | 21:17

2
Smyrt za uroda!!
M.

2016.07.04 | 21:17

1
dobre be,kak gi svali da mu se ne viudi,smao mi kaji kak gi svali

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини