Kiss ще се присъединят към шоуто в памет на Майкъл Джексън

  • 16 август 2011 12:44

  • 1079
  • 0
Kiss ще се присъединят към шоуто в памет на Майкъл Джексън
© Guliver / Getty Images

Рокаджиите от Kiss ще се присъединят към шоуто в памет на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, който почина на 25 юни 2009 г., въпреки противоречивите коментари на Джийн Симънс за покойния певец, съобщи NME.

Бандата ще се присъедини към Кристина Агилера, Леона Люис, JLS, Cee Lo Green, Smokey Robinson и Крейг Дейвид, които ще пеят на концерта, насрочен за 8 октомври на стадиона в Кардиф.

Решението именно Kiss да станат част от шоуто в памет на Краля на попа е изненада за много от феновете на Майкъл, след като басистът на групата миналата година направи изказване по адрес на покойния си колега, от което ясно личеше, че смята за неслучайни обвиненията срещу него в педофилия.

Пред Classic Rock Magazine той заяви: "Без значение какви са спомените ми за Майкъл, с тези обвинения в педофилия едно след друго ... Всички сексуални коментари по адрес на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на винаги са правени от деца и то между 10 и 14 години – никога от жени, на тази възраст или по-големи, никога от възрастни мъже..."

Концертът, който се организира от майката на покойния изпълнител, Катрин, раздели семейството му на два лагера. Ла Тоя, Тито, Марлон и Джаки подкрепят идеята, но Джърмeйн и Ранди я смятат за неподходяща.

Билетите за концерта "Michael Forever” обаче вече са в продажба и той ще бъде излъчен по цял свят. Приходите от него ще бъдат дарени на три благотворителни организации, включително за проекта AIDS Project Los Angeles.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1079 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини