Теди Кацарова се загаджи с Георги Любенов!

  • 11 август 2011 11:41

  • 3513
  • 0
Теди Кацарова се загаджи с Георги Любенов!
© интернет

След като се раздели със съпруга си през 2009 година, певицата Теди Кацарова стана любимка на светските клюкари, но не заради професионалните си ангажименти, а с личния си живот. На певицата й се приписаха многобройни връзки с чужди и наши изпълнители, а последната клюка твърдеше, че Теди се е залюбила с Мистър Турция Мерт Кълъч и дори смятала да се премести при него.

Доколко връзката й с манекена от южната ни съседка е вярна, е трудно да се прецени, още повече че по всичко личи, че красавицата има нова тръпка. Популярният водещ Георги Любенов й правел компания по време на весела ваканция в Гърция, разбрахме от bliasak.bg.

Двамата се познават отдавна и миналата година дори заминаха с голяма компания на почивка в Турция. Според мълвата още тогава между двамата прехвърляли искри.

И въпреки че дъщерята на Силвия Кацарова твърдеше, че са само приятели, новата им романтична почивка на Беломорието тази година даде сериозен повод за клюки, че са двойка.Дори на снимките двамата изглеждат по-скоро влюбени, отколкото приятели.

И след като Силвия Кацарова обяви преди около месец, че смята да се омъжва отново, дали и дъщеря й също не смята да се отправи за втори път към олтара.

 

 

Последвайте канала на

3513 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини