Лора Караджова замества Кайли Миноуг

  • 04 август 2011 09:17

  • 3594
  • 1
Лора Караджова замества Кайли Миноуг
© интернет

Български певици ще заместят Кайли Миноуг на концерта на британския рап и поп идол Тайо Круз у нас в София на 21 септември. Вместо с австралийската суперзвезда той ще изпълни хитовото си дуетно парче Higher с Лора Караджова, Сантра или хип-хопърите Touch Down, информира „Монитор".

Победителят ще бъде избран с гласуване на сайта на „Кока кола", което започна вчера. За да спечелят симпатиите на феновете, Лора, Сантра и Touch Down са записали свои варианти на Higher. В ексклузивната колаборация с Тайо Крус всеки от претендентите е заложил на индивидуален стил, атрактивно представяне и личната си харизма. И в трите версии популярната песен е придобила ново звучене. Музикален продуцент на проекта е Влади Ампов-Графа, в чието студио се осъществяват записите. Специално за феновете Лора Караджова, Сантра и Touch Down са записали и видеообръщения, в които ги приканват да дадат подкрепата си за тях. Гласуването приключва на 31 август.

26-годишният Тайо Круз е една от най-популярните звезди на музикалната сцена. В момента хитът му Little Bad Girl с участието на Давид Гета и Лудакрис оглавява световните класации. Роденият в Лондон музикант е продал над 8 млн. сингъла само в САЩ. Много от парчетата му пък достигнаха до първо място в чарта на „Билборд".
 
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3594 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kami

2011.08.06 | 10:28

1
Tova momi4e e tolkova bezli4no. Ama ne spira da se buta.

Добави коментар

Водещи новини