Рапърът KRS-One идва в България

  • 11 юни 2013 10:40

  • 1392
  • 0
Рапърът KRS-One идва в България
© Getty Images/Guliver

Едно от най-големите имена в съвременния хип-хоп KRS-One идва за първи път в България по покана на Symphonics Entertainment, съобщиха организаторите. Концертът в Party Center 4 km на 8 юли е част от европейското му турне.

Любопитен факт е, че Кларънс, както е истинското му име, има фобия от летене и пътува до Европа само по вода. Именно поради тази причина за последно той е бил на Стария континент преди пет години, което обяснява колко рядка е възможността за феновете му да го видят на живо.

Като певец, композитор, продуцент и актьор, KRS One е сред най-популярните хип-хопъри отвъд Океана. Работил е с имена като LL Cool J, DJ Premier, NAS, Public Enemy, EPMD и много други.

Концертът на KRS-One в София е на 8 юли с начален час 22:30. Скоро ще бъдат обявени и подгряващите български групи. Първите 200 промоционални билети са на цена от 20 лева, като на място входът ще бъде 30 лева. Билетите се разпространяват в мрежата на Tixgate (https://tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1392 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини