Софи Маринова пуска "Струната на любовта"

  • 28 юли 2011 13:05

  • 3547
  • 1
Софи Маринова пуска "Струната на любовта"
© интернет

Не знае умора Софи Маринова, защото и в разгара на лятото тя се е отдала на професията си - записва нови песни, предстои й заснемане на видеоклипове към тях, а и с Устата подготвят своята поредна музикална колаборация, с която да изненадат приятно феновете.

"Устата само ми се кара: "Как може, аз ти казвам не говори, че е изненада, а ти веднага говориш". Пак ще кажа - имаме нова песен с Устата. Много е хубава, сега пак ще вика :"Защо каза?!". Песента ни е много хубава. Мисля, че към края на месеца ще заснемем клип, пак ще е на морето. Но първо ще заснех моята си песен "Струната на любовта", която е самостоятелна. За това отивам на море - ще съчетая клипа с почивката" - разкрива в телевизионен ефир Софи.

Гласовитата фолк певица продължава да се радва на силна подкрепа от страна на меломаните и не крие, че обича да показва различни страни от своя многопластов музикален талант. Така преди няколко години се роди и първото дуетно парче с Устата - "Бурята", което буквално взриви публиката. Оттогава фолк певицата и рапърът са почти неразделни - правят дуетни парчета, имат съвместни участия, а и са много добри приятели.

"Аз обичам да експериментирам, обичам да правя дуетни песни. В момента, от 4-5 години, с Устата ни се получават песните, хората ни харесват. Добър тандем сме" - хвали се с основание гласовитата певица.

Последвайте канала на

3547 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
sisi

2011.08.03 | 21:59

1
super

Добави коментар

Водещи новини