Мемоарите на Хуанес (снимки)

  • 25 април 2013 09:21

  • 1072
  • 0
Мемоарите на Хуанес (снимки)
© Getty Images

Колумбийският певец Хуанес се пренасочи към писането.

Музикантът издаде автобиография, която се казва "В преследване на слънцето". Освен интересни моменти от живота на Хуанес, книгата съдържа и много непоказвани досега негови снимки, разказва БНТ.

Разочарован от разпадането на своята група "Екимосис" и притеснен, че няма да има бъдеще в музиката, Хуанес продава имотите си в Колумбия и тръгва да си търси късмета в САЩ. Когато музикантът хваща самолета за Маями, никога не е предполагал, че ще постигне такъв успех. Само три години след пристигането си в Америка той става притежател на две награди "Грами" и започва да изнася концерти на места, каквито единствено си е мечтал да посети.

През годините Хуанес започва да събира снимки на всички места и събития, които посещава, и наскоро решава да ги помести в книга, за да може да ги сподели със своите фенове. Никога обаче не е планирал да пише.

"Случи се в период, когато трябваше да прекратя музикалната си кариера за известно време. Прекарах няколко месеца вкъщи. Следобедите сядах на компютъра в кухнята и пишех. Беше доста освежаващо да си припомня детството и да си изясня много неща от миналото", споделя Хуанес.

Автобиографията "В преследване на слънцето" може да се намери на книжния пазар на английски и испански език.

Последвайте канала на

1072 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини