Емануела напълня от нерви

  • 25 юли 2011 08:38

  • 4679
  • 0
Емануела напълня от нерви
© интернет

Слуховете, че Емануела е бременна, бяха опровергани от самата нея.

Амбицията се жалва, че пълнее от нерви, а през последните месеци, както знаем, нямаше особен късмет. В такива моменти хубавицата се утешавала с храна и то със стабилни количества. Така заформила и прословутото коремче, което се набива на очи на участията й.

Тъй като преди известно време Емануела се оперира от херния, медиците й препоръчали да се пази и да не спортува. Така певицата съвсем му отпуснала края, а и започнала да отваря все по-често хладилника. Неприятностите около сватбата, влошените отношения с любимия мъж и липсата на успехи в професионален план, повлияха още по-негативно върху и без това лабилната й нервна система.

Така фурията се оказа с няколко килограма в повече и твърде съмнителна връзка с Денис. Въпреки че плъзнаха слухове, че те са разделили, наскоро са били засечени заедно да обикалят магазините, любимото занимание на фолкзвездата.

Нека припомним, че сватбата бе отменена заради една нелепа грешка, която обаче изключително много засегна бащата на Денис. В предаването на “На кафе” ясновидка заяви на Емануела, че приятелят й е гей. Тя кимна с глава, с което потвърди думите на гадателката. Макар по-късно да осъзна грешката си, стореното бе сторено. За да покаже мнението си по въпроса, Емануела разкъса скъпата си рокля дни по-късно.

Последвайте канала на

4679 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини