Кание Уест се мисли за Господ

  • 27 март 2013 14:31

  • 1124
  • 3
Кание Уест се мисли за Господ
©

Рапърът Кание Уест е на път да втрещи света за пореден път. Певецът обмисля да кръсти новия си студиен албум "I Am God" (в превод от англ. - "Аз съм Господ"), съобщи Би Би Си.

Близки до звездата източници обявиха пред телевизията, че работното заглавие на тавата е "наполовина хумористично", с което отчасти потвърдиха скандалното решение.

Това обаче не е първият случай, в който изпълнителят прибягва до религиозни символи и сравнения. През февруари той и бременната му приятелка Ким Кардашиян имитираха статуята на Исус Христос в Рио де Жанейро. Носителят на "Грами" освен това позира като Спасителя за януарската корица на сп. "Ролинг стоун", окичен с корона от тръни.

Заглавието на компилацията все още не е потвърдено официално. Въпреки това е известно, че в него ще бъдат включени дуети с редица знаменитости, пише actualno.com.

Материалът на Би Би Си прави още едно шокиращо разкритие. Кание обмисля да кръсти бебето си Норт (в превод от англ. - "север"), като по този начин пълното име на детето ще бъде Норт Уест ("северозапад").

Подобно на заглавието на албума, името на бъдещото пеленаче предстои да бъде оповестено. Ким наскоро коментира редица слухове за избора на двойката, като отхвърли разпространените твърдения, че детето й ще носи име с буквата "к", каквито имат всички сестри от лагера "Кардашиян".
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1124 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.05.03 | 22:07

3
Нищо чудно от племето от което е дошъл да е някакъв бог.
От факултето

2013.05.03 | 22:07

2
Те и нашите мангали си мислят, че са царе и барони, АМА НЕ!
RedNosse

2013.05.03 | 02:48

1
Илуминатски рапър какво може да се очаква в днешно време музиката се превърна в подигравка вместо изкуство!

Добави коментар

Водещи новини