Жената на Веско Маринов едва го навила да пее за ГЕРБ

  • 17 юли 2011 11:53

  • 5812
  • 4
Жената на Веско Маринов едва го навила да пее за ГЕРБ
© Булфото

Красивата дама не е само домакиня, а върти собствен бизнес - тя притежава фризьорски салон, бутик за дрехи, бижутерски магазин, а вече е издател на списание „Сезони”.

"Веско ме е предупредил, че предизборната кампания е най-тежкото време. По избори него изобщо го няма, рядко се засичаме. Обикаля страната денонощно, но аз съм свикнала”, споделя в интервю за „България днес” съпругата на Веско Маринов, съобщава БЛИЦ.

Дълги години певецът огласяваше концертите на БСП, сега пее за ГЕРБ.

„Веско много се притесняваше да не го обявят за предател. Имахме много безсънни нощи. Опитвах се да го мотивирам, да му обясня, че решението му да пее за ГЕРБ е правилно, а той в началото го считаше за измяна. Трябваше ми много време, за да го убедя. Мисля си, че нямаше да предприеме такава крачка, ако не беше Цветан Цветанов”, споделя семейните изборни терзания Цветанка.

Като всяко звездно семейство Маринови имат своите многобройни почитатели, но съществуват и много противници и врагове.

„Приятелството му с Цветанов наля масло в огъня и сега Веско поема част от негативите. Най-много се ядосвам на онези, които смятат, че сме полицейска държава. И аз отнесох много негативи. Бях изпаднала дори в депресия. Не можех да приема нападките срещу Веско, но съпругата на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа Деси ми помогна”, споделя Цветанка.

Деси Цветанова стана майка за трети път. Тя е и най-близката приятелка на Цветанка. „По улицата съседите ме гледат все в корема. След бебето на Цветанови бяха написали, че и ние чакаме дете. Ако се случи да имаме бебе –хубаво, но сега ни е времето да работим”, категорична е съпругата на изпълнителя на хита ”Нашата полиция ни пази”.

Цветанка не изпитва ревност към почитателките на Веско. С усмивка разказва за нахалните фенки, които обсипват съпруга й със СМС-и. „И двамата работим от сутрин до вечер и няма време за ревност. Веско има рекорден брой концерти всяка година, а аз вече съм и издател на списание. „Сезони” е за хората, които искат да четат”, хвали творението си Цветанка.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5812 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
123

2013.10.14 | 00:24

4
Евтаназия за тебе веско, не се мъчи повече!
pijo

2013.10.14 | 00:24

3
6tom e za pari-6te pee.VECKO MARINOV E NARIZATELNO IME ZA PEVEZ ZA IZBORITE-to be BCP.a caga GERB-tambe6ki ziganin
fgdghdfg

2013.10.14 | 00:24

2
търся картинки от дъвки турбо, който има от старите от 1 до 50, че ми трябват, да пише на скайп : red.master.ff3 ( давам и пари )
radka-qnkova

2013.10.14 | 00:23

1
vesko trqbva da pee toi e roden da pee , politikata minava i zaminava . ise zabravq no pesnite na vasil marinov ne se zabravqt horata gi obichat

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини