Седмицата на модата в Сао Пауло приветства Роналдо Фрага (снимки)

  • 31 октомври 2012 14:27

  • 994
  • 0
Седмицата на модата в Сао Пауло приветства Роналдо Фрага (снимки)
© Getty Images

Започна Седмицата на модата в Сао Пауло. Тя е най-важната по своя характер в цяла Латинска Америка и винаги се следи с огромен интерес от експертите.

Водещите дизайнери в страната показват последните тенденции в зимната мода. В ярки цветове и с много настроение е изпъстрена зимата според бразилците.

Един от най-талантливите и оригинални дизайнери в страната Роналдо Фрага представи новаторска колекция, предаде БНТ. Неговите творения за студения сезон веднага приковаха погледите на публиката. Дизайнерът е работил с разнообразни материи, като повечето от тоалетите са създадени от рециклирани материали.

Изобразителното изкуство също намира отражение в неговата колекция. За някои от моделите Фрага се е вдъхновил от произведенията на известния бразилски художник Пауло Маркес де Оливейра.

Според Рената Пиза, моден журналист, със своите ревюта и музиката, която използва, Роналдо Фрага винаги създава поетична мода. Той винаги успява да докосне публиката. Неговите дефилета не са парад на новите тенденции, а парад на различни течения в изкуството.

Първата вечер от форума продължи с ревю на дизайнерката Ело Родригес. Нейните зимни творения са силно повлияни от европейската мода. Акцент в колекцията й е кожата.

В рамките на четиридневното събитие предложенията си за студения сезон ще покажат двайсет и девет от най-изявените бразилски дизайнери.

Последвайте канала на

994 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини