Готие възроди 80-те

  • 02 октомври 2012 14:49

  • 1734
  • 0
Готие възроди 80-те
© Getty Images

Седмицата на модата в Париж е в своя разгар. Дизайнерите показват френска шармантност и ретро шик. С особен интерес беше проследено ревюто на Жан Пол Готие. Той направи своеобразен реверанс към музикалните икони на 80-те.

Колекцията пролет-лято 2013 на Жан Пол Готие е пътешествие из 80-те и носталгия по поп-музиката от тази епоха, разказва БНТ. Модният подиум беше превзет от музикалните икони МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо, Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на, Грейс Джоунс, Ани Ленъкс и Дейвид Бауи. За своето представяне обаче Готие беше намерил двойници на своите любими звезди. Дизайнерът изтъкна, че те са повлияли на модата като цяло, но и на "неговата мода".

По думите на Готие, 80-те години на миналия век винаги са като възраждане. "Ето защо аз пожелах да пресъздам хората, на които се възхищавам и с които съм работил, които са носили дрехите ми и чиято визия аз обожавам".

Готие представи екстравагантни тоалети в разнообразни цветове - отражение именно на поп ерата. Той не пропусна да очарова публиката и със своите отличителни белези: дантели, корсети, съчетание между мъжки и женски стил, и, разбира се, запазената марка на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо - сутиенът куршум.

Вниманието грабна коприна, имитираща деним.

Шоуто завърши с фамозна разходка по модния подиум на диско кралицата Аманда Лиър.

Последвайте канала на

1734 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини