''Her Health and Beauty'' събитие, което обещава да бъде празник на красотата, здравето и грижата за себе си

  • 07 май 2024 16:31

  • 214
  • 0
''Her Health and Beauty'' събитие, което обещава да бъде празник на красотата, здравето и грижата за себе си
©

Една от многото ни мисии в High View Art, която до момента изпълняваме активно, е да подкрепяме жените, мотивирайки, насърчавайки и вдъхновявайки ги да бъдат най-добрата си версия, но и нещо повече - овластяваме ги да обичат истинската си същност и да почитат своята идентичност.

Често в медийния пейзаж тази задача не е лесна, но верни на нашите убеждения, че любовта към себе си започва преди всичко отвътре, се справяме успешно. Като продължение на всичко дотук се роди идеята да отпразнуваме цялата тази движеща сила в ден, предназначен да подхрани тялото, ума и душата ви.

На 15 май 2024 г. High View Art има удоволствието да ви покани на ексклузивно събитие, посветено на здравето, красотата и благополучието на съвременната жена. 
В този уникален форум, който ще се проведе в София, в сграда Capital Fort - зала New York, ще съберем експерти и лидери от различни области, които ще споделят своите знания и опит, насочени към подобряване на живота и благоденствието на всяка дама. 

За да си осигурите място на това незабравимо събитие е необходимо да посетите сайта HerHealthnBeauty.art и да попълнете кратка регистрационна форма.

Акценти от събитието

16:15 - 17:00: Регистрация

17:00 - 17:20: Keynote с гост Галена Цанкова на тема:

Здравословни Навици за Жените: Поддържане на Физическата и Психическата Стабилност. Обсъждане на важността на редовната физическа активност, здравословното хранене и управлението на стреса за поддържане на оптимално здраве и благополучие за жените.

17:20 - 18:00: Панелна част с дискусия и водещ

Д-р Петър Дучев /Дентална клиника Петър Дучев/ Разглеждане на важността на персонализирания подход при цялостната рехабилитация на зъбите и връзката между функционалността на зъбите и техните естетични аспекти. Как индивидуалният подход спомага за постигане на истинска красота.

Д-р Елица Валериева и д-р Мариела Василева /Медицински комплекс „Д-р Щерев“/ Комплексна грижа за женското здраве - принципи на модерната онкогинекологична и мамологична профилактика

Персонализация на Health & Beauty процедурите/ Дискусия за тенденцията на персонализацията в здравето и красотата. Как новите технологии и научни открития позволяват персонализирани подходи към здравето и красотата.

Посока към обществена отговорност: Как CSR проекти създават положителни промени/ Представяне на успешни CSR инициативи, насочени към социални и обществени предизвикателства. Как тези проекти влияят положително на обществото и бизнеса.

18:00 - 20:00: Networking & Cocktail

Неповторима възможност за нашите гости да създадат нови контакти и да обсъдят потенциални бизнес възможности в приятна и непринудена обстановка. Присъединете се към общност, съставена от представители на водещи компании, медийни професионалисти и експерти в своята област. 

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем на това изключително събитие и ви каним да откриете истинската същност на грижата за себе си и овластяването. Ще се видим там!

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
214 0

Водещи новини