"Блондс" закри Нюйоркската седмица на модата с вампири и корсети

  • 17 февруари 2022 13:42

  • 5348
  • 1
"Блондс" закри Нюйоркската седмица на модата с вампири и корсети
© Getty Images/Guliver

Шокиращото рок дизайнерско дуо "Блондс" закри Нюйоркската седмица на модата със секси вампири, декорирани корсети и гъвкави танцьорки, които развяваха дълги конски опашки на дефилето в сряда вечерта, предаде Асошиейтед прес.

Филип и Дейвид Блонд, партньори в живота и творческата си дейност, се върнаха развълнувани за второто си присъствено шоу по време на пандемията, след като представиха миналия септември колекция с Парис Хилтън и кабаретно настроение. Този път те показаха спортни панталони, вталени топове и парти рокли с блестящи нишки върху материи с принтове, вдъхновени от инкрустираните корсети, избирани преди от Кейти Пери и Риана, допълва БТА.

Корсетът се превърна в една от запазените марки на дизайнерския дует. 

"Блондс" бяха поканили хореографката и танцьор Парис Гьобел да танцува на сцената в черни кожени панталони и корсет. Към нея се присъединиха още две танцьорки с дълги конски опашки, които пълзяха като змии по подиума и се протягаха към гостите, сред които бяха Адам Ламбърт и сестрата на Карди Би, инфлуенсърката Хенеси Карълайна на първия ред.

Двамата Блонд, които се срещат преди 22 години в нощен клуб "Рокси" и оттогава са заедно, заложиха на "зловещото, готическото и вампирското" за края на седмицата на модата, каза творческият директор Дейвид. Двамата се вдъхновяват от някои от любимите си филми, сред които супергеройският хорър франчайз "Блейд", от "Вамп", "Матрицата" и "Дракула".

"Ние обичаме целия този дигитален вампиризъм", каза Дейвид. Дизайнерът Филип каза, че истинската тема на колекцията е "вампирите срещат Матрицата".

Филип откри шоуто с малки сребърни рогца на главата, наметало, достойно за съвременен кръвопиец и тоалет с шипове.

След това модел показа на сцената откровена визия с бельо с шипчета, колие с разпятие на гола гръд и дълго бляскаво наметало с червена подплата. 


снимки Getty Images/Guliver

Последвайте канала на

Весела Найденова
5348 1

Коментари 1

Добави коментар

2022.02.17 | 14:02

1
Ба си ужаса! Много грозно бе хора! На този на последната снимка ци цата му по-голяма от на Кардашиян!

Добави коментар

Водещи новини