Брад Пит вече е моден дизайнер за "Бриони"

  • 08 април 2021 10:52

  • 2851
  • 0
Брад Пит вече е моден дизайнер за "Бриони"
© Getty Images/Guliver

Холивудската звезда Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в вече освен рекламно лице, е и дизайнер за италианския моден бранд "Бриони", съобщи британското списание "Джи Кю".

Колекцията по дизайн на суперзвездата е лимитирана и включва няколко модела, каквито самият Пит предпочита да носи.

Изданието припомня, че Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в стана лице на колекцията пролет/лято 2020 на римския бранд "Бриони" и се появи ослепително елегантен на червения килим на церемонията за наградите "Златен глобус" миналата година във вълнен смокинг на италианските дизайнери, допълва БТА.

Брад Пит стана синоптик

Колекцията "BP Signature" включва костюм, спортно яке от кашмир, късо яке без подплата, кашмирен пуловер с поло яка, памучна бяла риза, смокинг от кадифе и вълнен панталон. Последните три облекла всъщност са копие на моделите, с които актьорът се появи на церемонията за наградите "Оскар" миналата година.

Брад Пит раздава храна на бедните в Лос Анджелис

"Беше огромно удоволствие да работя с Пит за създаване на колекцията "BP Signature", каза творческият директор на "Бриони" Норберт Щумпфл. "Създадохме нещо удобно, леко и гъвкаво, без да жертваме стила и изискаността. Красотата на колекцията е в нейната гъвкавост, като се оставя пространство на мъжа Бриони сам да избере как да носи моделите". Всеки от моделите носи подписа на Пит освен запазения знак на "Бриони".

Novini.bg
2851 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини