"Пътят към короната” не допуска нагласени неща

  • 05 март 2012 11:24

  • 1381
  • 1
"Пътят към короната” не допуска нагласени неща
©

Риалити форматът „Пътят към короната”, който ще излъчи Мис България 2012 в ефира на TV7, не допуска нагласени неща, заяви в първото коментарно студио на предаването тази събота международният букер Тихомир Белегански.

Той сподели, че за разлика от други години, когато момичетата са се подготвяли само 5 дни, а след това единствено се е излъчвала финалната вечер, то сега концепцията на Мис България под формата на риалити шоу, което проследявÐ! ° тяхната подготовка и им поставя задачи, в които да разкрият най-добре своите качества, е съвсем друга. Всичко се записва – от първите кастинги до гала вечерта, заяви и продуцентът на предаването от !no frame media Виолета Сечкова. Именно, за да може да се покажат повече етапи от напреварата за короната тази година, риалитито „Пътят към короната” ще се излъчва в продължение на два месеца до големия финал на 29 април, допълни Сечкова.

Шоуто стартира с коментарно студио тази събота, 3 март по TV7. През следващите два месеца всяка седмица ще бъдат излъчвани по два епизода – във вторник и четвъртък, а съботите ще бъдат посветени на коментарните студия. Часът на излъчване на риалити епизодите и коментарните студия е 20:45.

В първи и втори епизод, които ще се излъчат този вторник и четвъртък, зрителите ще видят кадри от първите кастинги за Мис България 2012. Водещият на риалитито Наско Михайлов и целият екип обещават, че още от началните епизоди красотата и забавлението ще завладеят втория сезон на „Пътят към короната”.

Последвайте канала на

Novini.bg
1381 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
.

2012.03.05 | 13:12

1
Да, да.. слушали сме ги тия. Комплексарки ходят да на конкурс за доказване (на комплексите). Която е с по-голям разкрач - печели

Добави коментар

Водещи новини