Мира Добрева и Гала са най-елегантните българки в публичното пространство

09 май 2011 14:27

Мира Добрева и Гала са най-елегантните българки в публичното пространство
©
7731 0

Българките са едни от най-красивите жени, но не винаги и най-добре облечени.

Според класацията “Най-елегантните българки” на Станция НОВА, телевизионните водещи Мира Добрева и Гала са най-елегантните българки в публичното пространство.

Двете блондинки винаги се обличат стилно и изискано, макар не без помощта на лични стилисти и съветници. Интересно е, че в класацията присъстват родните фолк звезди Мария, Цветелина Янева, АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и.

Присъстващите в студиото модни експерти единодушно обявиха, че симпатизират на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и одобряват визията й. За разлика от Цветелина Янева, Мария не използва услугите на личен стилист и сама подбира тоалетите си, както в ежедневието и публичните изяви, така и за снимки и клипове. На предпоследно място е изявената ни спортистка Стефка Костадинова.

На седма позиция бяха наредени талантливите Мария Игнатова и Мая Илиева. В по-предни позиции във въпросната класация са Юлияна Дончева, Надежда Михайлова, Петя Славова и Диляна Попова. Втората позиция си поделиха Дияна Любенова, Елена Петрова и Нина ДобревНина Добрев Нина Добрев (на английски: Nina Dobrev; родена като Николина Константинова Добрева) е българска и.

През последните години все повече светски дами прибягват до услугите на лични стилисти, което е нож с две остриета, защото нямат възможност да покажат индивидуализъм, а сляпо следват съветите на модните спецове. Скъпите маркови дрехи не винаги са гаранция за елегантност и стил. Модата е онова вътрешно усещане, което те кара да затаяваш дъх и не винаги има висока цена.

Весела Найденова
7731 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини