За какво се образуват най-дългите опашки в света

  • 12 ноември 2016 09:53

  • 2443
  • 0
За какво се образуват най-дългите опашки в света
© Getty Images (Архив)

Знаете ли колко време е необходимо да чакате, за да резервирате билет за полет в космоса, да се сдобиете с чанта Gucci или пък колекционерски швейцарски часовник? Днес ще получите някаква представа.

Gucci

Италианската марка, под ръководството на Алесандро Микеле, преживява истински бум. От първия ден на появата на бял свят на кожените слипове Princetown, изработени от овча кожа, те се радват на небивал успех.

Gabriela Hearst

До неотдавна малцина бяха чували за тази марка. Нюйоркският дизайнер Габриела Хърс, която се радва на повишен интерес от страна на клиентите, поръча неголяма партида от 20 измислени от нея чанти, за да ги раздаде на свои модни приятелки. За няколко седмици чантата Nina, наречена така в чест на Нина Симон, се превръща в желан аксесоар от много жени. Интересното е, че Хърст отказва да продава в бутици и онлайн. Тя приема поръчки за модела от телешка кожа или крокодил само по електронната поща. Към този момент в списъка с чакащи има повече от 100 имена. Те ще чакат няколко месеца, за да си получат чантите.

Прочети повече тук:

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2443 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини