15 ужасно отвратителни ястия, сервирани в най-елитните ресторанти

  • 12 юли 2016 19:39

  • 3435
  • 0
15 ужасно отвратителни ястия, сервирани в най-елитните ресторанти
©

Консумирането на храна е едно от малкото неща, които всички човешки същества правят. Без значение какъв сте и от къде идвате – вие трябва да се храните, за да живеете.

Какво ще сложите в чинията си обаче зависи от вашия вкус, произход и местоположение. Има огромно разнообразие от ястия, които различните култури и народи традиционно консумират. Част от храните, които са деликатеси в определени райони на света, обаче изглеждат поразително отблъскващи в други.

Нарастващата глобализация означава, че хората днес се срещат с екзотични и чуждестранни храни много по-често, отколкото по всяко друго време в историята. Така че човечеството все по-често експериментира с нови храни, а за вниманието на консуматорите се борят все повече готвачи и ресторанти.

За да си гарантират клиенти, често те пускат на пазара скандални ястия, плод на богато въображение и ексцентрични експерименти.

Вижте най-отвратителните ястия, които сервират елитните ресторанти по света. Питаме се – наистина ли някой плаща, за да ги яде?

Прочети повече на: http://profit.bg/news/15-uzhasno-otvratitelni-yastiya,-servirani-v-naj-elitnite-restoranti/nid-152626.html

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3435 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини