Харпър Бекъм е новата модна икона на Холивуд

  • 14 ноември 2011 09:27

  • 2239
  • 0
Харпър Бекъм е новата модна икона на Холивуд
© Интернет

Невръстната дъщеря на семейство Бекъм стана най-търсената звезда в Холивуд.

Модните агенции не спират да се надпреварват една с друга и са готови на всичко, само и само да сключат първи договор с Дейвид и Виктория за нея, съобщи в. "Дейли експрес".

Да убеди именитите родители на Харпър, че е време да я въведат в света на модата, първа се реши една от най-големите модни агенции в Лос Анджелис. Но докато те планираха вече кариерата на малката без да са изчакали решението на семейство Бекъм, хищните конкуренти настървено, отреагираха с много по-примамливи оферти.

Разбира се, интересът към невръстната госпожица не е изненадващ. Предвид статута на фешън икона, който има Виктория и сбъдването на дългогодишното й желание да се сдобие с наследница на титлата си, целият този шум около Харпър дори е напълно очакван!

Досегашната носителка на призванието Сури Круз беше ненадмината до този момент, що се отнася за стил и поведение, сред връстниците си, но появата на малката Пош бързо я детронира и то само 3 месеца след появата й на бял свят и в светските издания, пишат от hotarena.net.

Последвайте канала на

2239 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини