Какво трябва да имаш преди да станеш на 30!

  • 19 ноември 2015 10:17

  • 3816
  • 1
Какво трябва да имаш преди да станеш на 30!
©

Днес ще ви представим онези неща, които всяка дама на 30 години трябва да притежава. Защото са ѝ необходими и защото може да си ги позволи.

Да, точно така, може! Тя не само работи и разполага с по-големи финансови възможности от едно 20-годишно момиче, но и знае, че не трябва да се хвърля на първата намалена стока в магазина, само за да задоволи пристъпите си на шопохолия, а че е по-добре да спестява, за да си купи онези тоалети и аксесоари, които са не просто класни, качествени и универсални, но и са инвестиция в добрия външен вид, в изяществото, в удобството.

Вижте кои са тези 8 неща, които всяка дама на 30 години трябва да притежава:

Класически обувки на ток

Никога не сме криели, че сме любителки на кецовете и залагаме на тях при всяка удобна възможност, но дори и ние имаме едни класически обувки на ток, каквито трябва да има всяко градско момиче. Ако ще инвестирате повече пари в такъв чифт, то най-добре подберете модел, направен от кожа и решен в черен цвят, за да може да го съчетавате с абсолютно всяка дреха, прилежно лежаща на закачалка в гардероба ви. Друго важно изискване е въпросният аксесоар да бъде изчистен, без излишни акценти, за да е подходящ за всяко събитие, включително и за тези със строго-елегантен дрескод.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
3816 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.11.19 | 10:47

1
Наръчник за злтотърсачки - търсете спонсори и не четете книги - няма смисъл!

Добави коментар

Водещи новини