Ани Хоанг стана булка

  • 07 ноември 2011 16:38

  • 3992
  • 0
Ани Хоанг стана булка
© Интернет

Ани Хоанг усети каква е тръпката да си булка.

Младата фолк певица облече булчинска рокля, но не за да се омъжи за любимият си Людмил Иларионв-Люси, а за да позира пред фотообектива като модел.

Поводът е новата колекция от булчински рокли на топ дизайнерите Соня Атанасова и Силвана Данаилова. "Взехме решение да я снимаме тъй като тя ни харесва, тя е изключително екзотична, много различна. Тя е много сладка, изключително хубава и с каквото и да я облечем е прекрасна"- удовлетворени от избора си споделят те.

Тъй като основният мотив в новите колекции е романтиката, моделиерите се спират и на царствено място за направа на снимките. Повелителка на модните страсти този сезон остава дантелата. В никакъв случай не лишавайте тоалета си от нея. Изберете естествени материи като коприна, сатен и тафта.

Съвсем спокойно може да се доверите както на дълъг, така и на къс вариант рокля. Съвсем скоро наближава вездесъщата дата 11 ноември, на която има рекорден брой заявени бракосъчетания.

Спекулациите дали Ани Хоанг няма да се врече във вечна вярност на любимия Люси плъзнаха моментално. Людмил Иларионов до такава степен остава впечатлен от таланта и красотата на младата Хоанг, че от творчески покровител, става и неин спътник в живота.

Съвсем скоро Ани Хоанг се изправя пред още едно интересно предизвикателство - дебют на голямата сцена. Тя ще дебютира на голямата сцена в юбилейния концерт "10 години телевизия Планета" и ще застане редом до едни от най-големите фолк звезди в Зала 1 на НДК.

Последвайте канала на

3992 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини