Момиченце със синдром на Даун завладява модната сцена

  • 17 септември 2015 15:09

  • 4756
  • 0
Момиченце със синдром на Даун завладява модната сцена
©

Двегодишно британско момиченце със синдром на Даун проби на модната сцена и стана популярен модел. Малката Кони-Роуз пленявала приятелките на майка си с красивата си усмивка, заради което те често я съветвали да я направи модел, пише "Новинар".

Известно време трябвало на майката Джули да се престраши да звънне в модни агенции, но за нейно най-голямо учудване оттам проявили интерес. „Окото им дори не трепна, докато говорех с тях за заболяването на дъщеря си“, разкрива Джули. Така само след няколко седмици малката Кони-Роуз, която следващия месец ще стане на две, се озовала с два договора за фотографски сесии за детски облекла и аксесоари.

„Тя обожава моделството. Следва много добре указанията и се забавлява пред камерите“, радва се майката. Пред журналисти Джули разкрива, че по време на бременността са й казали за високия риск детето й да е със синдром на Даун и й предложили тест.

Положителният резултат щял да накара лекарите да й предложат аборт. Тя обаче отказала да направи теста, защото за нея нямало значение дали детето й ще бъде болно. „Това е още едно малко бебе, което просто се нуждае от любов“, посочва щастливата Джули. Тя твърди, че в момента, когато малката се почувства твърде изморена или пък спре да й харесва, ще прекратят ангажиментите й в модния бизнес.

Последвайте канала на

Novini.bg
4756 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини