В Москва стартира Седмицата на модата

  • 26 октомври 2011 16:46

  • 1118
  • 0
В Москва стартира Седмицата на модата
© Интернет

Руският топ дизайнер Валентин Юдашкин и италианският му колега Стефано Ричи откриват днес Седмицата на модата в Москва с представянето на колекциите си за сезона Пролет-Лято 2012 г., съобщи ИТАР-ТАСС.

Ревютата в московския търговски център "Гостиный двор" ще се опитат да предугадят тенденциите за следващия сезон. Стартът на модния маратон ще бъде даден от Валентин Юдашкин с колекцията "Кратка версия", която вече получи одобрението на публиката и критиката при представянето й на Седмицата на модатав Париж.

Веднага след ревюто на Юдашкин ще дефилират моделите на Стефано Ричи – главният дизайнер на едноименната престижна италианска марка. "Участието ни в Москва има символично значение, каза Ричи, тъй като с него откриваме тържествата във връзка с 40-годишния юбилей на компанията".

Още един специален гост ще участва в московския моден форум – Лука Моро, президент на Balmain Swiss Watches. Престижната марка представя от 1987 г. уникални модели часовници под бранда на френската модна къща "Балмен".

В следващите 5 дни свои колекции в Москва ще представят дизайнерите Александър Терехов, Дмитрий Логинов, Константин Гайдай, Кирил Гасилин, Виктория Андреянова, Иля Шиян, Антонина Шаповалова, Алина Аси и други представители на модния елит на страната. Финалното дефиле ще бъде на Альона Ахмадулина, която ще покаже фееричната си колекция "Алиса в страната на чудесата".

Последвайте канала на

1118 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини