Албиноси, кривогледи и без крайници: те са супер модели

  • 25 юни 2017 11:29

  • 5474
  • 3
Албиноси, кривогледи и без крайници: те са супер модели
©

Красотата е продукт, базиран изцяло на впечатления от детството, различни влияния и модели за подражание.

Стандартите при нея се променят от поколение на поколение, но в последните няколко години това е особено видимо. Ето и някои от героите, дръзнали да оспорят стандартите за красота и да докажат, че всички са красиви по свой собствен начин.

Уини Харлоу

Това е известен канадски модел, който успява да превърне болестта си в печеливша кариера, която я направи световно известна. Тя е с диагноза витилиго. В ранните й детски и юношески години тя е обект на злостни подигравки и обиди заради странната пигментация на кожата й. В крайна сметка напуска гимназията. Малко по-късно обаче решава, че трябва да приеме факта, че изглежда по различен начин от останалите като нещо положително. Нейната слава идва, след като участва в предаването America’s Next Top Model. В крайна сметка не печели конкурса, но става много популярна. През 2014 г. работи за Desigual, което се превръща в голям професионален пробив.

Още по темата прочети тук.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5474 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.09.23 | 10:27

1
Ами уродите рекламират уроди такава е повелята на световната демокрация ...

2016.04.05 | 16:19

3
Урод е човек,който убива.Тези хора не са убийци,нито крадци,нито изнасилвачи.Има много красиви хора,които отвътре са уродливи.

2015.09.23 | 10:27

2
Тази красота за кого е бе, за какъв процент от хората, май няма и процент....

Добави коментар

Водещи новини