Сестрата на Линдзи Лоън стана модел

  • 22 октомври 2011 14:17

  • 2549
  • 1
Сестрата на Линдзи Лоън стана модел
©

Докато Линдзи Лоън се предвижваше из съда в Лос Анджелис с белезници, по-малката й сестричка - Али за първи път застана пред блясъка на прожекторите.

Дебютът на 17-годишната Али Лоън като модел е за списание Flaut. Али, която предпочита да я наричат Алиана позира в серия отчерно-бели снимки за зимното издание на списанието, което излиза през ноември.

Светът за първи път научи за малката Лоън през 2006г. Тогава едва 12-годишна тя издаде дебютния си албум "Lohan Holiday".

Сега Алана е нападана заради теглото си. "Тя е ужасно слаба. Вижте скулите й. Това момиче има проблем", каза д-р Махид Али, който лекуваше Линдзи от анорексия.

Ядосаната кака Лоън веднага защити малката си сестричка в Туитър: "Не мога да повярвам, че има толкова хейтъри, които плюят по сестра ми - всички модели са еднакво слаби. Сестра ми е прелестна и се гордея с нея и с работата й !!!!"

Заговори се още, че за да не изглежда така кльощава Алана се е подложила на няколко пластични операции. Според слуховете 17-годишната изгряваща звезда си е слагала ботокс, филинг в бузите и дори си е коригирала носа.

"Алиана Лоън няма никакви операции. Тя е с напълно естествена красота", отхвърлиха слуха от агенцията й - " Тя е младо момиче, което се променя и това е нормално за тийнейджър като нея. Ние се грижим добре, както за нея ,так и за другите ни модели и ги насърчаваме да водят здравословен начин на живот и да поддържат телата си в добра форма."

Последвайте канала на

2549 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
pfff

2014.01.04 | 15:12

1
xaxaxaxa

Добави коментар

Водещи новини