Френската модна марка Cacharel се завърна в България

  • 07 октомври 2011 10:46

  • 2513
  • 0
Френската модна марка Cacharel се завърна в България
© Интернет

Френската топ марка се завърна с мъжката си линия в България с магазин в столичния MALL
of Sofia.

Официалното му откриване бе отбелязано със стилен коктейл, на който моделите от MAXX Agency представиха и част от новата колекция есен/зима 2011/2012.

Събитието бе повод за една особена метаморфоза - тази на Lady B, която демонстрира, че дори жените могат да изглеждат стилно и секси в добре скроен мъжки костюм. Чувствените й вокали върху хаус-парчетата на DJ Lion, както и ароматното вино допринесоха за усмивките на гостите.

На тенденциите есен-зима 2011 на Cacharel се насладиха още Румънеца, който се появи без дуетната си половинка Енчев, но за сметка на това в приятната компания на „Мис България" Юлия Юревич. „Мистър Менхънт"Али Алиев, Best Model of the World 2011 Ива Атанасова, Best Model на Турция Онур Сапаз, както и македонския им колега Горан Митевски, който откри ревюто.

След дефилето собственикът на марката за България Младен Митков намекна, че предвижда откриването и на бутик за дамската модна линия на Cacharel, но не издаде повече подробности.

За колекция есен-зима 2011/2012 обаче бе достатъчно красноречив и сподели, че очаква голям интерес, тъй като за този сезон марката залага на по-топли и ярки от обичайните цветове. За casual линията тоновете и комбинациите са доста смели, докато бизнес линията се придържа към класиката в черно, сиво и синьо.

Всички сака се шият по специална италианска технология с използване на канаваца при изработката. Подчертано е присъствието на силно вталените кройки и аксесоари към всеки сет - вратовръзки в ярки цветове, „градски чанти", колани и шалове. Обувките пък са от висококачествени натурални материали - естествен гьон (пресирана кожа) за подметките, телешка кожа за външната част и агнешка кожа отвътре.

 

Последвайте канала на

2513 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини