Милано "купува" бивш "Мистър България"

  • 07 октомври 2011 09:29

  • 3712
  • 0
Милано "купува" бивш "Мистър България"
© Интернет

Миланският офис на световната верига ''Урбан" се пребори за подписа на модела с най-хубава физика в света за 2005, вице М-р Вселена, "Мистър България 2003" и световен шампион по фитнес Мирослав Йончев, в конкуренцията на два други модни мастодонта - „Елит" и „Фешън".

„Урбан" предложи на Миро изключително рядко използвания, в света на висшата мода, „припейд договор" с фиксирана сума за 2 години, апартамент в Милано и служебен автомобил. Посредник по сделката е италианският моден мениджър и продуцент Деси Мандели, която заменя досегашният агент на Мирослав Йончев в Италия - популярния футболен мениджър Роберто де Фанти.

Новият модел на ‘'Урбан'' стана мъжки татко само преди 5 месеца и ще се премести в Италия със съпругата си Симона и малкия Стоян, тъй като дебютът му за ‘'Урбан'' ще се случи през октомври за поредните дни на модата в Милано.

Модната агенция „MY Agency", чийто президент е Мирослав Йончев, преминава под управлението на Деси Мандели, която ще разширява международната й дейност.

 

Последвайте канала на

3712 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини